طرز تهیه انواع شیرینی لوکوم ترکیه

لوکوم, آموزش تهیه انواع لوکوم, راحت الحلقوم ترکیه آموزش تهیه انواع لوکوم

درست کردن لوکوم یا راحت الحلگوم

یک لوکوم خوشمزه و خاص ترکی، نام دیگر لوکوم ترکی راحت الحلگوم است که با نشاسته، ژلاتین و شکر تهیه می شود و شباهت زیادی به ما دارد. مسقط. لوکوم (به انگلیسی: lokum) یا لذیذ ترکی (به انگلیسی: Turkish Delight) یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ترکیه است که از نشاسته و ژلاتین تهیه می شود. نکته مهم در تهیه لوکوم این است که برای تهیه آن از نشاسته گل استفاده شود و نشاسته پودری جایگزین نشاسته گل نشود، افزودن آجیل به لوکوم کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد اما می تواند این دسر را خوشمزه تر کند.شیرینی ترکی مواد لازم برای شیرینی ترکی: 1 لیوان آب، 2 لیوان شکر و یک چهارم لیوان، پودر ژلاتین و نیم قاشق غذاخوری آرد، یک سوم لیوان کره، 20 گرم آبلیمو، یک چهارم لیوان یک قاشق چایخوری آرد به میزان لازم پسته (یا فندق) به میزان لازم طرز تهیه لوکوم ترکیه ای, طرز تهیه لوکوم با ژله, لوکوم چیست طرز تهیه شیرینی ترکی

طرز تهیه دمنوش ترکی

پسته ها را در ظرفی بریزید و با آب جوش پر کنید و بعد از 20 دقیقه آبکش کنید و پوست پسته را جدا کنید. و سپس کنار بگذارید تا خشک شود.یک لیوان آب را کم کم به نشاسته گل اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود، پودر ژلاتین را با شکر مخلوط کنید، یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید. به آب اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید. آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه بجوشد. جوهر لیمو برای ظاهر لوکوم اضافه می شود و باعث شفافیت لوکوم می شود و اگر در دسترس ندارید می توانید آن را بردارید. مخلوط آب و نشاسته را که ته نگرفته است هم بزنید و در حین هم زدن قابلمه را کم کم به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست و غلیظ شود سپس گلاب و زعفران را اضافه کنید. مخلوط وقتی مواد کمی غلیظ شد کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به اندازه حلوا غلیظ شوند و در مرکز ظرف جمع شوند. پسته ها را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید.در ظرف مورد نظرتان پلاستیک به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و روی آن را بمالید و مواد را داخل قالب بریزید و کاملا صاف و یکدست کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.سطح کار خود را با آرد پاشیده و لوکوم را از ماهیتابه خارج کرده و به صورت مربع برش دهید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. لوکوم پسته مواد لازم برای تهیه نشاسته لوکوم پسته 1 پیمانه زنجبیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری پودر قند 1.5 پیمانه وانیل ¼ قاشق چای خوری ژلاتین پودر شده 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری کره یا روغن مایع 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه 1 قاشق غذاخوری دانه پسته IMP 2 NA لوکوم پسته این نشاسته و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کنید. برای داشتن لوکوم انار می توانید به جای نصف آب از آب انار استفاده کنید. وانیل را اضافه کنید و سپس 2 1/2 فنجان آب گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. پودر ژلاتین را با یک سوم پیمانه آب مخلوط کنید و کنار بگذارید تا نرم شود. مخلوط نشاسته را به جوش بیاورید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود و به حالت ماس ​​در بیاید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. زعفران آماده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و مواد کمی سفت شوند.مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایع لوکوم سفت شود و در وسط ظرف جمع شود. مخلوط کردن و آماده کردن لوکوم حدود 45 دقیقه طول می کشد. پسته ها را در مرحله آخر اضافه کنید، مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. یک قالب مکعبی را با روغن چرب کنید و یک لایه پلاستیک روی آن قرار دهید و دوباره پلاستیک را روغن بزنید و مایه لوکوم را داخل قالب بریزید و با قاشق یا دست روغنی آن را کاملا صاف کنید. قالب را حدود 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد و سپس از قالب به میز کار منتقل می کنیم و به صورت مربع های 1.5 سانتی متری برش می زنیم و با آرد سفید یا پودر نارگیل می پوشانیم و در ظرف دربسته می گذاریم بدون اینکه هوا وارد شود. یخچال نگه داریدلوکوم پرتقال بدون ژلاتین مواد لازم برای لوکوم پرتقال بدون ژلاتین آب پرتقال طبیعی بدون هسته 1 لیوان نان تست فرانسوی پودر نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد گندم کامل ¼ فنجان نان تست فرانسوی با وانیل ¼ قاشق چای خوری کره شکر و نشاسته را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. قالب مناسبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد سپس آن را برش بزنید و پودر نارگیل را با همزن بزنید تا لوکوم راحتتر از ته قالب خارج شود، می توانید روی آن را بپوشانید. کف قالب با پودر نارگیل یا پوشاندن انواع آجیل شیر لوکوم مواد لازم برای لوکوم شیر: نشاسته گل ۲ و ۱/۲ پیمانه، کره ۲ قاشق غذاخوری، شکر ۲۰ گرم، وانیل ۱/۲ پیمانه، ۱/۴ پیمانه یک قاشق چای خوری پسته، کمی پودر نارگیل (اختیاری) برای تزیین، طرز تهیه لوکوم شیر نشاسته گل در شیر سرد حل کنید و صاف کنید شکر را به مواد اضافه کنید و بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا به صورت فرنی غلیظ شود، کره را اضافه کنید. و بعد از اینکه کره ذوب شد و مایع یکدست شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی مواد کمی از روی حرارت خارج شد، پسته یا مغز دلخواه را با مواد مخلوط کنید.داخل قالب مورد نظر آب بریزید تا مرطوب شود سپس مایع لوکوم را داخل قالب بریزید و به مدت 5-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس کناره های لوکوم را با چاقو از قالب خارج کرده و خارج کنید. قالب و لوکوم را برش زده و در پودر نارگیل بریزید  .

بیشتر بخوانید:  طرز نان کره ای تبریز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …