طرز تهیه شیرینی آغوزکنا

آغوزکنا, شیرینی اغوزکنا مازندرانی, دستور تهیه آغوزکنا طرز پخت «آغوزکانا» دسر سنتی مازندرانی
آغوزکانا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه مازندرانی است که از ترکیب آرد برنج، آرد گندم و گوروند تهیه می شود. آموزش آغوزکانا آغوزکنا یا کاجی یک شیرینی سنتی مازندرانی است که با ترکیب آرد برنج و آرد گندم برای شب یلدا تهیه می شود. آغوزکانا در گویش مازندرانی به معنی آجیل است. آغوزکانا یکی از شیرینی های خشک به شمار می رود و می توانید آن را در ظرف دربسته در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید. در ادامه مطلب با آموزش آغوزکانا همراه شما هستیم. شیرینی آغوزکانا مواد لازم برای شیرینی آغوزکانا برای 4 نفر مدت زمان آماده سازی 1 ساعت زمان پخت 30 دقیقه آرد برنج 150 گرم آرد سفید 30 گرم تخم مرغ 1 عدد پودر گردو 50 گرم روغن جامد 70 گرم آب 30 گرم شکر 30 گرم شکر 1 عدد پودر هل 1 قاشق چایخوری زعفران ذوب شده به میزان لازم و 30 گرم آب را مخلوط کرده و بگذارید تا شکر حل شود. ۱۵۰ گرم آرد برنج را در تابه ای روی حرارت ملایم تفت دهید تا خام شود اما رنگ آرد تغییر نکند.سپس آرد را کنار بگذارید تا خنک شود.آرد برنج کاملا خنک شده را با آرد سفید، بکینگ پودر، هل، زعفران، روغن جامد ذوب شده، گردو و تخم مرغ مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط آب و شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت 12 ساعت تا 1 شب در یخچال استراحت دهید. بعد از یک شب خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید. در صورت تمایل می توانید گردوی خرد شده یا نصف گردو را روی خمیر بچسبانید و کمی فشار دهید سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 بپزید. دقایق. آن پخته می شود اغوزکنا شیرینی مازندرانی, تهیه آغوزکنا, آغوزنون آموزش آغوزکانا
آغوزکانا آمل د آمل مواد لازم آرد برنج 1 کیلو تخم مرغ 5 عدد روغن 500 گرم شکر 500 گرم آجیل به مقدار لازم زعفران آب شده به مقدار واتک به میزان لازم آبغوره 1 قاشق چایخوری آب 1 لیوان یک پیمانه شوید قرمز نرم شده به میزان لازم آماده سازی شیرینی آغوزکنا, شیرینی سنتی مازندران, اغوزکنا شیرینی مازندرانی آرد و جوش شیرین را الک کنید تا آغوزکانا املترز تهیه شود.شکر، آب و زعفران را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود.تخم مرغ و روغن را به آب اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. آرد را همراه با رازیانه و گردوی خرد شده به آب اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت استراحت دهید. از خمیر را به اندازه گردو بردارید و در کف دست بغلتانید و با کمی فشار یک دیسک درست کنید و با نوک انگشت روی آن طرح بزنید و در مخلوط واتک و گوشت چرخ کرده فرو کنید. گردو و سپس روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. . کیک را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پایه آن طلایی شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …