در روش سنتی خمیر این نان را نازک پهن می کنند و با روغن زیاد سرخ می کنند اما برای تهیه آن در منزل بهتر است از کمی روغن استفاده کنید. بهتر است از آرد بربر برای تهیه نان استفاده کنید، می توانید کمی زردچوبه به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید، اضافه کردن زردچوبه به خمیر نان کاملا اختیاری است، اگر طعم شما شیرین است می توانید مقدار شکر را در دستور اضافه کنید.نان اردک را می توانید برای مدت طولانی در فریزر و در پلاستیک نگهداری کنید.نان اردک را با عسل و آبغوره سرو می کنند برای صاف و خوش فرم شدن نان می توان بعد از بازکردن خمیر با وردنه با کاتر گرد شکل داد. .