طرز تهیه مربای پیاز

مربای پیاز برای درمان زخم معده, خواص مربای پیاز, رسپی مربای پیاز قرمز طرز تهیه مربای پیاز
مربای پیاز یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار است که با انواع غذاهای گوشتی مانند استیک، ساندویچ مخصوصا همبرگر و سیب زمینی سرخ شده سرو می شود. مربای پیاز به عنوان مربای صبحانه استفاده نمی شود، اما چاشنی خوشمزه ای است که در آن استفاده می شود. با انواع غذاهای گوشتی، ساندویچ و سیب زمینی سرو می شود و طعم بسیار خوبی با غذا دارد. مربای پیاز یکی از پرطرفدارترین چاشنی های دنیاست که با استیک و همبرگر، نان تست، بلوچیز، پنیر خامه ای و پنیر کممبر سرو می شود و اگر مربای پیاز را با عسل درست کنید برای درمان سرفه، سرماخوردگی و سرماخوردگی بسیار مفید است. گلو درد مفید است مربای پیاز یک جادوی واقعی است، مصرف منظم آن به مدت دو روز می تواند سرفه را به طور کامل درمان کند. اگر نمی خواهید از داروهای شیمیایی برای درمان زخم معده استفاده کنید یا اینکه داروها به اندازه دلخواه شما برای درمان زخم معده موثر نبوده اند، می توانید با استفاده از مربای پیاز به مدت 6 ماه، زخم معده را به طور کامل درمان کنید.مربای پیاز زرد, مربای پیاز, دستور تهیه مربای پیاز طرز تهیه مربای پیاز
مربای پیاز مواد لازم برای مربای پیاز 4 عدد پیاز متوسط ​​4 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 4 قاشق غذاخوری شکر 50 گرم کره 1 لیوان نمک و کمی فلفل طرز تهیه مربای پیاز پیاز را خلال کرده و داخل آن بریزید. یک ماهیتابه و با کره روی حرارت ملایم تفت دهید و اجازه دهید آب پیاز خیس بخوردشکر را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. آب و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید تا حالت مربا به خود بگیرد. می توانید مقدار شکر را با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. ماندگاری مربای پیاز در یخچال تا 2 ماه می باشد. مربای پیاز قرمز مواد لازم برای مربای پیاز قرمز: پیاز قرمز 1 کیلوگرم، 200 گرم آب، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری آویشن، 1 قاشق غذاخوری نمک، نصف قاشق چایخوری سرکه، 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای، نصف قاشق چای خوری، مانند درست کردن مربای پیاز بنفش. تابه را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بقیه مواد را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و غلیظ شود و بعد از سرد شدن مربا را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. خواص مربای پیاز, رسپی مربای پیاز قرمز, طرز تهیه مربای پیاز قرمز طرز تهیه مربای پیاز قرمز
مربای پیاز با عسل برای درمان سرفه مواد لازم برای مربای پیاز قرمز با عسل: 3 شکر 200 گرم عسل 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای پیاز با عسل یکی از معروف ترین روش های درمان سرفه و گلودرد و مبارزه با سرماخوردگی استفاده از مربای پیاز عسل استپیاز را نگینی خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید، سپس روی حرارت ملایم اجازه دهید تا با شکر غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود و عسل را به آن اضافه کنید. برای درمان گلودرد، سرفه و سرماخوردگی روزی ۳ تا ۵ بار از این مربا یک قاشق مرباخوری استفاده کنید. استفاده از این مربا در فصل پاییز و زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی توصیه می شود. مصرف منظم این مربا به مدت 1 تا 2 روز می تواند سرفه را به طور کامل درمان کند. مربای پیاز برای درمان زخم معده مواد لازم مربای پیاز برای درمان زخم معده پیاز 500 گرم شکر 500 گرم طرز تهیه مربای پیاز پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلال درشت خرد کنید. پیاز و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا آب پیاز کاملا گرفته و غلیظ شود. مربای پیاز را پس از سرد شدن در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 1 قاشق غذاخوری یا 1 قاشق غذاخوری از این معجون را نیم ساعت قبل از غذا یا میان وعده 4 تا 5 بار در روز میل کنید. فقط مراقب کالری اضافه ای که با این مربا در طول روز مصرف می کنید باشید تا منجر به چاقی نشود.مربای پیاز برای درمان زخم معده, خواص مربای پیاز, رسپی مربای پیاز قرمز خواص مربای پیاز مربای پیاز برای درمان سرفه کودکان مواد لازم مربای پیاز برای درمان سرفه کودکان نیم کیلو پیاز شیرین نیم کیلو شکر آب 1 لیتر عسل 005 کیلوگرم طرز تهیه مربای پیاز برای درمان سرفه کودکان به مدت 10 ساعت هر 1 ساعت یک قاشق مرباخوری از این مربا به کودک بدهید، روز بعد می توانید بهبود حال کودک را به میزان قابل توجهی مشاهده کنید. پیاز را پوست گرفته و خرد کرده و در غذاساز پوره کنید و به مدت 3 ساعت تفت دهید و با شکر و آب غلیظ کنید. حرارت را خاموش کنید تا مربا از روی حرارت برود، سپس عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید کاملا خنک شود و در شیشه استریل در یخچال نگهداری کنید. خواص مربای پیاز – پیاز حاوی مقدار قابل توجهی آهن، فسفر و ویتامین E است – کمک به تولید گلبول های قرمز – به دلیل داشتن پتاسیم بالا برای تنظیم فشار خون مناسب است – سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد – از دست رفته را بازیابی می کند. انرژی – مصرف مربای پیاز به طور منظم به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند – مصرف مداوم مربا به شکستن سنگ کلیه کمک می کند – مربای پیاز با عسل برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود – درمان گلودرد – درمان زخم معده.- درمان سرفه.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع غذای رژیمی با برنج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …