طرز تهیه مربای تمشک

مربا تمشک,طرز تهیه مربا تمشک طرز تهیه مربای تمشک
همانطور که می دانید تمشک یکی از میوه های جنگلی فصل تابستان است. مربای تمشک خوشمزه را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در فصول مختلف سال لذت ببرید طرز تهیه مربای تمشک: مواد لازم مربای تمشک: تمشک 1 کیلوگرم، شکر 1.5 کیلوگرم، 1 و نیم لیوان آب پرتقال گل رز یا پامچال (در صورت تمایل در 1/2 پیمانه مربای تمشک: ابتدا تمشک، شکر و آب را مخلوط کرده و بجوشانید تا آب پز شود و تمشک ها آب بریزند و شکر حل شود، در قابلمه را گهگاهی هم بزنید تمشک که نچسبد اگر مربا کف کرد کف قابلمه را بردارید در 20 دقیقه آخر درب قابلمه را بردارید و گلاب یا آب چشمه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آب کم شده و غلیظ شود. .البته خیلی سفتش نکن.اگر مربای شما بعد از سرد شدن خیلی غلیظ و سفت شد نگران نباشید می توانید دوباره روی گاز بگذارید و یکی دو لیوان آب اضافه کنید تا دوباره بجوشد و نرمتر شود.بعد از یک ساعت تا یک ساعت و نیم جوشیدن، مربای ما آماده است، می توانید چند ساعت روی تمشک ها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید و در را ببندید تا تمشک ها آب آن را برگردانند. در این صورت نیازی به افزودن 1 لیوان آب نیست طرز تهیه مربای تمشک: مربای تمشک,طرز تهیه مربای تمشک طرز تهیه مربای تمشک
مواد لازم برای مربای تمشک: 500 گرم شکر تمشک 500 گرم آب 1 لیوان طرز تهیه مربای تمشک: برای مربای تمشک پررنگ و خوش رنگی تهیه کنید، ابتدا به آب و شکر نیاز دارید، آن را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود، آب را بجوشانید، یکی دو قطره کافی است. سپس تمشک های خود را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه بجوشد. در این مرحله تمشک ها آب را کاملا رنگ کرده و نرم شدند. حالا مخلوط خود را از صافی رد کنید تا تمشک ها از آب خود جدا شوند، حدود یک سوم تا یک چهارم لیوان آب به تمشک های داخل صافی اضافه کنید. سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید. و آن را روشن کنید تا تمشک شما کاملا له شود و مخلوطی بسیار صاف به دست آید.طرز تهیه مربای تمشک جنگلی,مربای تمشک جنگلی برای تهیه مربای تمشک آن را در مخلوط کن مخلوط کنید، مربای تمشک به همین راحتی آماده است، فقط باید آن را در ظرف درب دار بگذارید و وقتی کاملا سرد شد درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.طرز تهیه مربای تمشک وحشی: طرز تهیه مربا تمشک جنگلی,طرزتهیه مربای تمشک طرز تهیه مربای تمشک
مواد لازم برای مربای تمشک: تمشک 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه مربای تمشک وحشی: برای تهیه مربای تمشک ابتدا شکر و تمشک را یک لایه اضافه کنید. در یک قابلمه لعابی و 12 ساعت در یخچال بگذارید تا آب آن خوب گرفته شود و شکر و تمشک مخلوط شوند سپس روی حرارت متوسط ​​به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت روی گاز قرار دهید. در حین پخت با قاشق تمیز مربا را جدا کنید و در پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید. وقتی مربا آماده شد، بگذارید خنک شود و در لیوان تمیز و خشکی بریزید، مربا آماده است. وقتی خنک شد، آن را در یک شیشه تمیز نگهداری کنید. نوش جان. طرز تهیه مربا تمشک,طرز تهیه مربای تمشک جنگلی نکاتی در مورد تهیه مربای تمشک

برای تهیه مربای تمشک: پخت مربای تمشک در ظرف لعاب دار خیلی بهتر و خوش رنگ تر است، باقیمانده دانه های شکر را در اطراف قابلمه با قاشق هم بزنید تا حل شود، 45 دقیقه دوست دارید اما اگر دوست دارید سفت شود. ، یک ساعت به آن فرصت دهید تا کمی سفت شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای ترب سیاه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …