طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربا آلبالو,طرز تهیه مربای البالو طرز تهیه مربای آلبالو
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو: 1 کیلوگرم آلبالو 1.5 کیلوگرم شکر 1 قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه مربای آلبالو: برای تهیه مربای آلبالو ابتدا ساقه و برگ آلبالو را گرفته، شسته و می گذاریم. آنها را در یک صافی قرار دهید تا مقداری از آبی که خارج می شود خارج شود، سپس یک نی پلاستیکی بردارید و آن را از ساقه گیلاس به داخل فشار دهید تا هسته آن از طرف دیگر خارج شود. آلبالوها و شکر را به صورت لایه ای در قابلمه ترجیحاً لعاب دار بریزید و یک روز در یخچال قرار دهید تا کمی آب اضافه کنند. بعد از این مدت قابلمه را روی شعله گاز بگذارید، شعله گاز را کمی بیشتر کنید، وقتی جوش آمد شعله را کم کنید تا حدود نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در حین کار لایه ها را جدا کنید تا مربا زشت به نظر نرسد.اگر مربا بیشتر بجوشد رنگ آن تیره و زشت می شود. در پایان آب لیمو را بریزید و هم بزنید.مربای شما باید کمی غلیظ باشد، اگر رقیق بود آلبالوها را بردارید و شربت را کمی بجوشانید تا غلیظ شود و اگر خیلی آبکی بود می توانید از آن به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید و از مربای آلبالو جدا کنید.کم آب شدن برای تست قدرت مربای آلبالو مقداری آب مربا را در بشقاب بریزید و بگذارید خنک شود. آن را به آرامی تکان دهید. اگر به راحتی حرکت کند خیلی نازک است و اگر به سختی حرکت کند تمرکز کافی است. اجازه دهید مربا و شربت ها خنک شوند سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای خشک و خنک قرار دهید. مربای آلبالو,طرز تهیه مربای آلبالو طرز تهیه مربا

ی برای تهیه مربای آلبالو: هنگام برداشتن شربت دقت کنید که مربا آب نخورده باشد زیرا خشک و سفت می شود، اگر مربا و شربت داغ باشند و در شیشه بریزید، مربا را خشک و سفت می کند. کپک زدن آبلیمو از شکرک شدن مربا جلوگیری می کند، بارها شنیده اید که برای تهیه مربای آلبالو باید مقدار شکر دو برابر آلبالو باشد اما این مقدار مربای آلبالو را شیرین و سفت می کند. مربای آلبالو به دلیل اینکه کمی ترش است خوشمزه است. .

بیشتر بخوانید:  چگونه بهترین سمبوسه هندی را در خانه درست کنیم؟

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …