طرز تهیه سس بلونز برای خوردن پاستا و اسپاگتی

 سس بلونز اسپاگتی, سس بلونز گوشت, اسپاگتی با سس بلونزدستور سس بلونز

طرز تهیه “سس بلونز” برای پاستا و اسپاگتی خوشمزه دستور سس بلونز یکی از محبوب ترین دستور العمل های سس ماکارونی، ماکارونی، اسپاگتی و لازانیا است. در این مقاله طرز تهیه سس بولونی را به شما ارائه می دهیم

سس بولونی چیست؟ در ترکیب اصیل ایتالیایی دستور سس بلونز از گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی، رب گوجه فرنگی، سیر، کرفس و هویج استفاده شده است. در برخی موارد می توانید از گوجه فرنگی خرد شده در سس استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. سس ماکارونی بلونتس بسیار شبیه به طعم ایرانی است، طرز تهیه سس ماکارونی بلونتس تقریباً شبیه سسی است که اکثر مادران ایرانی به ماکارونی اضافه می کنند، اما در برخی از دستورها پنیر و خامه به آن اضافه می شود. بلونز سس پاستا بهتر است با ماکارونی غلیظ سرو شود زیرا ماکارونی نازک گوشت را خوب نگه نمی دارد.در ادامه مطلب طرز تهیه سس بلون را به روش های مختلف به شما آموزش می دهیمسس ماکارونی بلونتس مواد لازم برای سس ماکارونی بلونتس برای 8 نفر پیاز ریز خرد شده 1 عدد هویج متوسط ​​2 عدد کرفس متوسط ​​خرد شده 2 عدد گوشت چرخ کرده متوسط ​​360 گرم روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری کره 4 قاشق غذاخوری 4 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ریز 50 گرم رب گوجه فرنگی 1 پیمانه سرکه سفید نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم، جوز هندی، کمی فلفل قرمز تند، کمی آب خوری، ¾ فنجان خامه غلیظ، ½ فنجان طرز تهیه سس برای پاستا. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا به همه مواد برسید. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بپاشید و نیم ساعت با حرارت ملایم تفت دهید. نیمی از آب گوشت را اضافه کنید و در ظرف را ببندید و مواد را 1 ساعت دیگر بپزید، سس ماکارونی آماده است، اگر غلظت سس زیاد شد می توانید از بقیه آب گوشت استفاده کنید تا به اندازه غلیظ شود. تا حد امکان ضخیم دوست دارید. در آخر خامه را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.بعد از سرد شدن می توانید سس بلوند را در ظرف در بسته در فریزر تا یک ماه نگهداری کنید. دستور سس بلونز, سس بلونز چیست, سس بلونز پاستا بلوند سس اسپاگتی

بلوندس سس اسپاگتی بلوند

مواد لازم برای سس اسپاگتی بلوند روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم پیاز متوسط، خرد شده 1 هویج بزرگ، رنده شده 1 کرفس، 1 ساقه ژامبون رنده شده، 20 میلی لیتر ژامبون رنده شده، 20 میلی لیتر 100 گرم نخود فرنگی خرد شده آب مرغ 500 میلی لیتر طرز تهیه سس اسپاگتی بلونز روغن زیتون و کره را در تابه بریزید و حرارت دهید تا کره آب شود. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا پیاز کاملا شفاف شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. آب گوجه فرنگی را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود. آب مرغ و رب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، قابلمه را در قابلمه بگذارید، حرارت را کم کنید و سس را به مدت 1-2 ساعت بپزید، هر نیم ساعت یکبار قابلمه را بردارید و مواد را هم بزنید تا پخته نشوند. سوختن بعد از سرو سس روی اسپاگتی ها پنیر پارمزان بپاشید. اسپاگتی با سس بلونز, سس برای انواع پاستا, دستور سس بلونز سس گوشت بلانت سس مواد لازم برای سس گوشت بلونت 25 گرم کره، یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، یک هویج متوسط، ریز خرد شده، 2 ساقه کرفس، ریز خرد شده، 2 حبه سیر، 2 تکه گوشت گوساله ریز خرد شده، ریز خرد شده 130 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده بدون چربی 500 گرم گوجه فرنگی رنده شده و کنسرو شده 800 گرم آب گوشت 2-3 پیمانه خامه 1/2 پیمانه طرز تهیه سس کوفته کره را در ماهیتابه بریزید. و حرارت دهید تا کره ذوب شود.سبزی و گوشت گوساله را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر کباب کردن را ادامه دهید. کنسرو گوجه و عصاره گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید و وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید و 2 ساعت بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید. در صورت لزوم می توانید آب بیشتری به سس اضافه کنید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید و قالب بزنید و نیم ساعت دیگر بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا نچسبد. این سس بهتر است با پاستا فتوچینی سرو شود و روی آن با پنیر پارمزان پاشیده شود.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه هلی کتنی دسر مازندرانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …