طرزتهیه مربای انار

مربا انار

مربای زرشک، مربای آلبالو، مربای انار، مربای کیوی و مربای گوجه سبز یکی از خوشمزه‌ ترین مرباها هستند که طعم ملسی دارند و می توانید به آسودگی آنها را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای انار آموزش داده شده میباشد با بیتوته همراه باشید

مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه

مواد لازم:

آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا برای معین‌کردن غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

3- در کاسه بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت میانه قرار دهید و به مدت 30 لحظه آن ها را بجوشانید.

4- دانه‌های انار و آب لیمو را به کاسه افزایش كنید و 30 لحظه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی کاسه سرد شده بچكانید و کاسه را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده میباشد.

6- مربا را در کاسه نظافت بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

بیشتر بخوانید:  خواص شاهی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …