طرز تهیه اسکون نارگیل
بیکینگ پودر را 3 بار الک کنیدشکر و نمک را اضافه کنید و در غذاساز بریزید. کره سرد را مکعبی خرد کرده و به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا مانند آرد سوخاری، شیر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید و شکلات تخته ای را ریز خرد کنید و به همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه کنید و با نوک انگشت مواد را مخلوط کنید. خمیر را نباید حرارت داد یا روغن زد. روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به صورت گلوله برش بزنید و به صورت مثلث برش بزنید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. روی آن کاغذ روغنی گذاشته و با فاصله کمی توده ها را در سینی بچینید و 20-15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. برای تهیه کرم نارگیل پودر شکر را الک کرده و با شیر نارگیل و وانیل مخلوط کرده و با چنگال به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود. پودر نارگیل را در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، سپس با قلم مو با خامه نارگیل بمالید و پودر نارگیل بپاشید. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شیرینی ساده و خوشمزه ردولوت مناسب برای سرو ارائه شده است. می توانید …
مطلب پیشنهادی
آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …