نکات مهم برای پیشگیری از وا رفتن فلافل
فلافل یک غذای خوشمزه خاورمیانهای می باشد که با نخود تهیه میشود و در روغن سرخ میشود و در آخر با سبزیجات و خیارشور و گوجه فرنگی مصرف میشود. ولی بعضی ها برا درست کردن آن مشکل دارند و ممکن می باشد فلافل وا برود که در این مطلب برای شما نکاتی را برای پیشگیری از وا رفتن فلافل آورده ایم.
پیشگیری از وا رفتن فلافل
– اولین چیزی که برای از وا نرفتن فلافل باید به آن تمرکزفکر کنید، میزان انسجام مواد پس از چرخ کردن می باشد. مواد خیلی نباید خیلی شل باشد و اندازهی نخودهای چرخ کرده کمی بزرگتر از دانههای شکر باشد.
– فلافلهای شکل داده شده برای 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا فلافلها روزگار سرخ شدن حالت خود را حفظ کنند و وا نرود.
– میتوانید برای پیشگیری از وا رفتن فلافل ها، به مواد یک رقم تخم مرغ بیفزایید.
نکات مهم برای پیشگیری از وا رفتن فلافل
– میتوانید به جای تخم مرغ یا آرد، مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.
– مرتب با قاشق روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.
– روزگار سرخ کردن فلافل، روغن باید به مقداری باشد که روی فلافل ها را نپوشاند و تنها تا نیمهی باشد.
– چنانچه فلافل ها روزگار حالت دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن بفزایید.
– میتوانید قدری آرد لپه یا سوخاری به مایهی فلافل افزایش کنید. اگر آرد استفاده کردید، دیگر نیازی نیست تخم مرغ افزایش کنید. کلا آرد لپه به جای تخم مرغ برای انسجام فلافل استفاده میشود.
راهکارهایی برای پیشگیری از وا رفتن فلافل
– در بیشتر فست فودیها کمی جوش شیرین داخل مایهی فلافل میریزند. این کار به انسجام و پف کردن فلافل کمک میکند. اما این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که جوش شیرین زیان دارد و تا میتوانید از آن استفاده نکنید.
– نگذارید تا یک سمت فلافل سرخ شود و بعد سمت دیگر آن. بلکه مرتب باید فلافل را با قاشق برگردانید.
– آب پیاز رندهشده را بگیرید و آنگاه آن را به مواد بیفزایید.
– فلافلها نباید داخل کاسه با هم برخورد داشته باشد که خرد شوند.