طرز تهیه کیک پودینگ موکا

کیک پودینگ موکا, نحوه پخت کیک پودینگ موکا مواد لازم: یک لیوان آرد، یک پیمانه پودر کاکائو، یک پیمانه بیکینگ پودر، دو قاشق غذاخوری شکر سفید، سه چهارم پیمانه شیر کامل، یک پیمانه شکر قهوه ای، یک چهارم پیمانه کره بدون نمک. آب شده و خنک شده 115 گرم نمک یک چهارم قاشق غذاخوری نمک تخم مرغ درشت یک عصاره وانیل سه چهارم پیمانه از آماده سازی درجه حرارت را تنظیم کنید * قالب مربعی را کمی با کره چرب کنید و برنامه ریزی کنید. شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید._ خمیر به دست آمده کاملا یکدست نمی شود._ خمیر را داخل قالب بریزید و صاف کنید._ بقیه پودر کاکائو و شکر سفید و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و روی خمیر بریزید. . . قهوه را روی آن بریزید و هم نزنید بگذارید 25 دقیقه در فر بماند تا کیک پف کند و کناره های آن کمی سفت شود اما وسط آن کمی شل شود از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز بیسکوئیت چای سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …