طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فوت و فن قنادی ها

کیک ساده,طرز تهیه کیک اسفنجی طرز تهیه کیک
تصور کنید بخواهیم یک کیک تولد خیلی خوب درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و پف دار را خوب بپزیم، تقریبا نصف راه را تمام کرده ایم. به طور کلی پایه اکثر کیک هایی که به صورت حرفه ای درست می شوند و تزیین می شوند یک کیک اسفنجی ساده است. شاید تکراری باشد اما طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را دوباره مرور می کنیم. مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده وانیلی: آرد، 2 لیوان شکر، 1 لیوان شیر، 1 لیوان وانیل، 2 قاشق چایخوری مایع روغن، 2/3 پیمانه تخم مرغ، 4 عدد بیکینگ پودر، 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس در یخچال بگذارید، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده ها را در ظرف مناسبی با شکر و وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود. حالا روغن و شیر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید و آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید سپس به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.مواد را به صورت دورانی هم بزنید.دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک خوب باد شود، مایه کیک را در قالب مورد نظری که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا کیک بپزد، بعد از آن کیک آماده شد. . آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس قالب بزنید. بعد از خنک شدن کیک آن را به دو قسمت تقسیم کنید. یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس یک لایه دیگر را روی آن قرار دهید و روی آن را با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، شکلات چیپسی و شکلات سفید ذوب شده در صورت تمایل تزئین کنید.کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک ساده طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم برای یک کیک اسفنجی ساده: تخم مرغ 7 عدد اگر کوچک باشد 8 عدد آرد 275 گرم آب سرد 300 گرم مایه شیمیایی یک سوم لیوان عسل یک قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری آب، طرز تهیه کیک ساده: ابتدا سفیده ها و زرده ها سفیده ها را جدا کرده و سفیده را با همزن می زنیم تا کاملا پف کند و سفت شود، یعنی موقع چرخاندن کاسه از ظرف نیفتد. در ظرفی که شکستید و جدا کردید یکی یکی اضافه کنید یعنی اگر همزن روشن است یک زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید وقتی با سفیده یکدست شد یک زرده دیگر اضافه کنید تا زرده ها استفاده شود. سپس آرد خود را که در ظرفی جداگانه است اضافه کنید، پس از الک کردن پودر بسته بندی، تمام شد.حالا که زرده و سفیده رو آماده کردیم الان وقت اضافه کردن عسله چرا عسل اضافه میکنیم به خاطر رنگ کیک هستش. بعد از پختن کیک رنگ عسلی به خود میگیره اینجا عسل رو با دقت با مقدار آبی که تو دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغ اضافه کنید حالا وقت اضافه کردن آرد هست اینجا از یکی بپرسید کمک کنید آرد را آرام آرام هم بزنید، برایتان می ریزید و از قبل مشغول هم زدن با همزن دستی هستید، پس از آماده شدن مواد، کف تابه را با کاغذ روغنی چرب کنید و کناره ها را کمی چرب کنید و مواد را بریزید. در قالب قرار دهید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید 45 در دمای 180 درجه قرار دهید، بله مراقب فر باشید دمای فرها متفاوت است طرز تهیه کیک ساده: تخم مرغ و شیر باید در دمای محیط باشند. قبل از پختن و تهیه کیک، ظروف باید خشک و تمیز باشند. • در بیست دقیقه اول در فر را باز نکنید. • نکته: در قالب 25 با ارتفاع 10 سانتی متر. • در طول نیمی از مواد در قالب 20 به ارتفاع 10 سانتی متر.

بیشتر بخوانید:  طرز شکلات مغزدار با میوه های خشک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …