طرز تهیه رقایب حلوا


رقایب حلوا, حلوای تخم گشنیز, طرز حلوای تخم گشنیز طرز تهیه حلوای رقایی گیلانی خوشمزه
حلوای رقایی یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای سنتی رشت و استان گیلان است که طعمی متفاوت و دلپذیر دارد. حلوای رقائب یا حلوای رقائب به حلوای تخم گشنیز نیز معروف است، حلوای رقائب یکی از حلواهای سنتی استان گیلان به ویژه شهرستان رشت است. برای تهیه حلوا بهتر است از آرد سنگی استفاده کنید که کمی تیره و درشت است اما می توانید از آرد سفید هم استفاده کنید. البته امروزه برای درست کردن حلوا از آرد سفید استفاده می شود تا رنگ زیباتری داشته باشد. حلوای تخم گشنیز را می توانید به سلیقه خود با خلال پادام و پودر پسته تزئین کنید. یکی از روش های سنتی سرو حلوا این است که خلال بادام را به حلوا اضافه کنید و بعد از خاموش کردن حرارت آن را ورز دهید.طرز تهیه رقایب حلوا, رقایب حلوا گیلانی, مراحل پخت رقایب حلوا حلوای گیلانی

  مواد لازم برای حلوای گیلانی رقبا شکر 1 لیوان آب 1 و 2/1 لیوان گلاب 1/3 لیوان زعفران آب شده 5 قاشق غذاخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1 لیوان ابتدا و بعد از تفت دادن آرد به آن اضافه کنید (آرد سفید یا آرد سنگی 2 پیمانه کره 50 گرم) (بعد از اضافه کردن همه مواد به آرد دانه گشنیز به آن اضافه می شود) 1 قاشق غذاخوری  طرز تهیه گیلانی رقبای حلوا برای تهیه آب حلوا، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را در قابلمه روی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.در ظرفی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود. آرد را 2 بار الک کنید و در قابلمه را روی حرارت ثابت هم بزنید و تفت دهید تا کرم رنگ شود. روغن داغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. دانه های گشنیز را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و شیره داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا در وسط بشقاب جمع شود و روغن را داخل آن بریزید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تارت میوه ای شکلاتی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع مدل های شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه خانم های باکلاس به دنبال …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …