جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟

 زردچوبه در جوجه کباب,مواد خواباندن جوجه کباب

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

سس جوجه کباب از مواد متفاوتی تشکیل شده می باشد. هر کدام از مواد خواب‌کردن جوجه کباب خوشمزگی خودش را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد جوجه کباب را آورده ایم.

جوجه کباب یک غذای بین المللی می باشد، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواب‌کردن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن قطعه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی ها به قطعه های مرغ شان ادویه تندوری می زنند و آن‌ها را در کوره کباب می کنند به طوری که پس از پخت، جوجه کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند.

مردم مدیترانه مایه جوجه کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می کنند.

ژاپنی ها از سس تریاکی و آمریکایی ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته قطعه های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.

برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، قطعه‌های مرغ قطعاً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا زیاد سلیقه ای می باشد.

برای تهیه جوجه کباب، تنها از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط پایان بخت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

همین طور که می دانید سس جوجه کباب از مواد متفاوتی تشکیل شده می باشد. هر کدام از مواد خواب‌کردن جوجه کباب خوشمزگی خودش را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد جوجه کباب را آورده ایم.

بیشتر بخوانید:  مزایا و معایب خوردن پنیر پیتزا

تجربه نشان داده می باشد که افزودن مواد غذایی مشابه روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه کباب، طعمی منحصر به ‌شخص ایجاد می ‌کند.

بسیاری از افراد برای طعم دادن به قطعه های مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد می کنند و قطعه های گوشت را در آن ها می خوابانند در حالی که بهتر می باشد آن ها را رنده کنید تا مزه واقعی شان به خورد گوشت برود.

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم,مواد جوجه کباب

ادویه جوجه کباب

مواد لازم برای جوجه کباب :

 فیله مرغ  1/5 کیلو گرم
 سس خردل 2 قاشق غذاخوری
 سس مایونز  2 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
 آب لیموترش تازه  3 قاشق غذاخوری
 پیاز  3 رقم
 زعفران دمکرده به مقدار لازم
 نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

 

طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز :

ابتدا فیله های مرغ را خرد کنید و بشویید سپس با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی کاسه سلفون بکشید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

فیله ها را از یخچال بیرون آورده و با روغن مایع مخلوط کنید، برای خواب‌کردن مرغ در سس مایونز، ابتدا سس آن را آماده کنید به این صورت که: سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را افزایش و هم بزنید و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را افزایش کنید و دوباره برای چند ساعت داخل یخچال می بگذارید.

بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی ذغال کباب کنید.

چگونه جوجه کباب را ترد کنیم,خواباندن مرغ در سس مایونز

چگونه جوجه کباب را ترد کنیم

بیشتر بخوانید:  خیار مصری + خواص

نکاتی برای تهیه جوجه کباب با سس مایونز :

زعفران دم کرده را همان ابتدا به فیله ها افزایش کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ به خاطر پیاز و بقیه مواد از بین نرود.

روغن مایع را بعد از زعفران افزایش کنید تا روی فیله ها را کاور کند و چرا که آبلیمو و نمک زمانه استراحت در یخچال، بافت فیله ها زا سفت می کند.

با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید افزایش کنید.

برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا بخت های دیگر مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید.

خواب‌کردن مرغ در سس مایونز هم طعم آن را دلپذیرتر می کند و هم بافت آن را نرم تر!

به جای زردچوبه در جوجه کباب از زعفران استفاده کنید.

برای سس جوجه کباب:

برای سس جوجه از ترکیب رب گوجه و روغن زیتون و سیر له شده و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و پودرچیلی استفاده کنید.

جوجه را هر چه بیشتر داخل این سس قرار دهید طعم بهتری پیدا می کند.

موعد کباب کردن از سس بقیه روی جوجه ها بزنید.

هنگام سرو سماق و پیاز و گوجه فرنگی و فلفل کبابی فراموش نشود.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …